theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Signs!

Este vorba despre un mic filmuletz … care mie personal mi-a placut foarte mult.

Plus un mic citat al lui Garabet Ibraileanu din cartea “Adela” pe care mi l-a dat o foarte buna prietena! Multumesc! (tot ea mi-a dat si video sa il urmaresc)
“Oricum, nu-mi convine sa impart simpatiile ei cu nimeni, nici chiar cu un alter ego al meu! Si nici chiar cu mine insumi… Nu vreau sa tina la calitatile mele, ci, fara nici un discernamant, la mine! Te iubesc pentru ca esti bun; Te iubesc fiindca esti inteligent; Te iubesc fiindca esti frumos: Te iubesc fiindca inseamna ca Te este iubit nu pentru el, ci conditionat, din anumite cauze. O iubire provocata de cauze constiente, de calitati pentru care dictionarul are cuvinte, de insusiri externe; o iubire acordata ca un premiu pentru calitati estetice, morale si intelectuale, o iubire pe care o poti justifica nu este iubire. Si apoi bun, inteligent, frumos poate fi si unul si altul, dar Te sunt numai eu… Si, totusi, stiu ca nu vreau nimic de la ea, ca nu urmăresc nimic, că nu trebuie să urmăresc. Ca nu se poate…”
Postul e cu dedicatie speciala pentru cineva! LV U M! Forever! :* 😛
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Telling The World
URMĂTOAREA POSTARE
Every song I ever loved from The O.C.
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 9 June, 2011 la 11:20
    iaiu

    foarte frumos fragment.

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!