theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Scriind despre piticii de pe creierul altuia (II)

Pentru că Pinguu m-a obligat cu pistolul la tâmplă să scriu despre ciudato-defecta de mine, iar eu nu am putut ci am pus-o pe dom’șoara Pisicuvea (și a ieșit asta) … pentru că cine te poate caracteriza cel mai bune decât cel mai bun prieten, acum a venit rândul să zic și eu despre ea cât de ciudato-defectă este. Singura problemă ar fi că mie nu știu dacă o să îmi iasă 10.
Și pentru că știu că este departe și mă poate omorî decât dacă mă duc eu la ea sau se teleportează ea înapoi în tară îmi permit să nu scriu ca să dea bine.
Oi fi eu obsedată de cele 1001 telefoane ale mele dar ea are două iubiri mari și late Nokia E65 și Sony Ericsson T600i. Săracele arată mai rău decât dacă ar fi trecut prin toate războaiele din lume, dar ea nu renunță la ele.
Dacă eu nu uit ce minciuni spun … ea este cea mai bună mincinoasă ever, și puține sunt persoanele care își dau seama când minte (maxim 3), dar nici atunci mereu.

Este depravată sentimental … asta e cu X tăișuri și nu intru în detalii pentru că Biblia și toate Dex-urile din lume sunt mici copii pe lângă viața ei.

Are o galaxie de pitici (fixuri pe creier)
Dacă eu am împrumutat 1001 melodii ce le am pe fix ea a împrumutat o serie de cărți care au fascinato în totalitate.
E un proverb sau ce o fi: ”Esențele tari se țin în recipiente mici” – foarte adevărat pentru ea.
Este orgolioasă până la Dumnezeu și înapoi.
Oi avea eu memoria proastă dar ea o are și mai proastă ca mine în legătură cu anumite situații, pe principiul ”I know what you did last summer!”: ”Tu îți mai amintești ce am făcut la 19 ani?”
Puii mei (am vreo 3 pui din care doi mai mari ca mine) nu poci să vă zic exact cât de ciudato-defectă e că mie ciudățeniile ei mi se par deja normalități, dar cum o zis și ea odată ”La noi doar normalitatea ar mai surprinde”
Categorie:Leapsa
POSTAREA ANTERIORA
Scriind despre piticii de pe creierul altuia (I)
URMĂTOAREA POSTARE
Grammy Awards 2012
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

7 Comentarii

 • 14 February, 2012 la 23:50

  Cine se cearta? :))) Noi vorbim normal :-“

  RASPUNDE
  • 14 February, 2012 la 23:59

   normal! :)) de cand e cuvantul asta in vocabular =))

   RASPUNDE
 • 14 February, 2012 la 22:28

  Va certati degeaba ..:P

  RASPUNDE
 • 14 February, 2012 la 21:15

  Păi de aia sunteți prietene bune, două bucăti de puzzle.

  RASPUNDE
 • 13 February, 2012 la 22:36

  […] bloggeri : Emme , C.L.M , Cosmintosh , Freedom effect  , Tanara si nelinistita , Diverse , Forever Young , Gabi J. , Inceputul vesel , Moldomania , Webpage Lutzu , Bucuros , Lena , Rosca Razvan  .  Si […]

  RASPUNDE
 • 13 February, 2012 la 21:16

  Si ai uitat ca acum imi ador total E7-le :))
  Absofuckinlutely :))) Tre sa inventez un cuvant ca Dexu` nu ma cuprinde

  RASPUNDE
 • 13 February, 2012 la 21:11

  T610i !!!!!

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!