theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Salata de primavara

Oficial a venit primăvara. Plus că vine Paștele și teoretic suntem în post.
Eu niciodată nu am putut să țin postul, nu pentru că nu aș putea să trăiesc fără carne, asta nu ar fi o problemă, dar mie dacă îmi tai brânza de pe meniu poți la fel de bine să mă tai pe mine. Poate aș reușii să țin postul dacă ar fi pe undeva prin iunie/iulie când sunt multe fructe, dar iarna (postul Crăciunului) și primăvara (postul Paștelui) nici o șansă.
Și oricum degeaba ți postul de la mâncare cânt săvârșești și alte păcate, care pot fi mai mari – cuvinte prea mari pentru ateea din mine.
Așa să revenim la ce vroiam de fapt să vă zic. Iubesc primăvara pentru că încep să apară cruditățile, deci prin urmare salatele.
Anul trecut inventam cu Roxana tot felul de combinații de salată. Acum am încercat o combinație singură și pot să vă spun că este delicioasă – o să îi zic Salată cu dressing mediteranean (pentru că aveam în dulap un pliculeț de dressing mediteranean pentru salată – dacă nu aveți nu e pagubă; puneți puțin două linguri de ulei și o linguriță de oțet)
Ce conține invenția:
– un morcov măricel pe care l-am dat pe răzătoare
– 6 foi de salată mai mari
– 2 ciuperci (crude) tăiate fideluță – pentru că fac parte din obsesiile mele culinare
– 2 cepe verzi (sau o ceapă normală)
– castravete (l-am dat și pe el pe răzătoare, dar merge tăiat cubulețe)
– 5 felii de pastramă de pasăre
– 100gr brânză de vaci tot dată prin răzătoare.
Se amestecă toate și iese ce vedeți în poză. Nu este nimic spectaculos dar este gustos.
Se poate mânca așa simplu, ca atare. Dar în seara asta mi-am dat seama că ar fi mers perfect cu o porție de cartofi prăjiți și un pahar de vin și unul de vorbă.
Categorie:Cooking
POSTAREA ANTERIORA
Autralian Grand Prix – Melbourne – Albert Park (First Race Formula 1 2012 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Pirate Bay vs. FBI (1-0)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!