theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Roviniete

Astăzi am surprins o discuție între tata și mama despre mașină.
Oricum zilele trecute mă acostase el și era insistent să mă uit pe net de mașină, că bătrânul Oltcit merge deja ca un melc și după Paște ar vrea să ia mașină.
Weekendul viitor știu că trebuie să mergem la țară, și după cât mă mai ține pe mine memoria trebuie să cumpere și rovinieta sau rovigneta (cum s-o zice)
Nu prea știu eu multe lucruri despre treburile astea. Din câte îmi amintesc știu că sunt pe diverse perioade de valabilitate: 1zi, 7zile, 30zile, 90zile și 12 luni și că au prețuri diferite în funcție de mașina pe care o ai.
Goagălul întotdeauna este de ajutor așa că după un click îmi înșiruie o listă cu site-urile de unde se pot cumpăra. Întru pe primul – roviniete.ro
Interesant! Are și legislația pentru dăștia care se uită ca mâța în calendar. Mă informez puțin și observ că au și calculator de viniete pentru România, în funcție de categoria mașinii.
Aleg unde se încadrează boșorogul din fața blogului și mă uit la prețuri:
– 7zile – 13ron
– 30zile – 30ron
– 90zile – 56.5ron
– 12luni – 122ron
Îl chem pe tata, se uită și el, mustăcește, stă pe gânduri și mă întreabă cum poți să cumperi?
Mă uit iar ca mâța în calendar la el, dar îmi trece repede că ai unde citi și cum poți să cumperi. No atunci e simplu:
– transfer bancar direct la bancă
– prin card de credit/debit
– prin terminalele Qiwi
– prin terminalele ZebraPay
Acum e rândul lui să se uite ca vițelul la poarta nouă la mine, cum plătești la bancă: îți alegi ce pe ce perioadă vrei rovinieta, completezi un formular, iar pe mail primești informațiile despre comandă cu care te duci să achiți contravaloarea ei, după care primești pe mail rovinieta. Simplu și ușor
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Dimineti…
URMĂTOAREA POSTARE
Leapsa cu si despre carti
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!