15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

RIP Whitney Houston

Cântăreața de 48de ani a murit ieri în jurul orei 23:55 (ora României). Aceasta a fost găsită în camera de hotel fără suflare.
Nu se știe cauza morții, dar ca de fiecare dată când moare o celebritate există speculații cum ar fi sinuciderea și omorul.
Ca orice celebritate și viața cântăreței a fost tumultoasă, plină de conflicte legate de abuzul de stupefiante (care i-au deteriorat și vocea) sau de mariajul cu Bobby Brown plin de  accese de violență.
Ultima reprezentație a cântăreței a fost chiar acum 2 zie la o petrecere organizată în cinstea premiilor Grammy.
Cele mai cunoscute piese ale cântăreței sunt: ”Exhale”, ”Saving All my Love for You”, ”You Give Good Love”, ”How will I Know”, ”Where Do Broken Hearts Go”, ”I Wanna Dance With Somebody”, ”I Will Always Love You”. Aceasta nu s-a rezumat doar la muzica ci a jucat și în câteva filme: ”The Bodyguad”, ”Waiting to Exhale” și ”The Preacher’s Wife”. Aflându-se în post-producție filmul ”Sparkle
A câștigat în întreaga carieră două premii Emmy, 30 Billboard Music Awards si 22 American Music Awards.
În 2002 aceasta a declarat ”Cel mai mare diavol se află în mine. Nu-mi sunt nici cel mai bun prieten, nici cel mai mare dușman.”
O altă voce mare care a căzut pradă drogurilor și a murit tânără.
RIP Whitney Houston
POSTAREA ANTERIORA
Imi este dor
URMĂTOAREA POSTARE
Spuse de batrani
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: