theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

RIP Whitney Houston

Cântăreața de 48de ani a murit ieri în jurul orei 23:55 (ora României). Aceasta a fost găsită în camera de hotel fără suflare.
Nu se știe cauza morții, dar ca de fiecare dată când moare o celebritate există speculații cum ar fi sinuciderea și omorul.
Ca orice celebritate și viața cântăreței a fost tumultoasă, plină de conflicte legate de abuzul de stupefiante (care i-au deteriorat și vocea) sau de mariajul cu Bobby Brown plin de  accese de violență.
Ultima reprezentație a cântăreței a fost chiar acum 2 zie la o petrecere organizată în cinstea premiilor Grammy.
Cele mai cunoscute piese ale cântăreței sunt: ”Exhale”, ”Saving All my Love for You”, ”You Give Good Love”, ”How will I Know”, ”Where Do Broken Hearts Go”, ”I Wanna Dance With Somebody”, ”I Will Always Love You”. Aceasta nu s-a rezumat doar la muzica ci a jucat și în câteva filme: ”The Bodyguad”, ”Waiting to Exhale” și ”The Preacher’s Wife”. Aflându-se în post-producție filmul ”Sparkle
A câștigat în întreaga carieră două premii Emmy, 30 Billboard Music Awards si 22 American Music Awards.
În 2002 aceasta a declarat ”Cel mai mare diavol se află în mine. Nu-mi sunt nici cel mai bun prieten, nici cel mai mare dușman.”
O altă voce mare care a căzut pradă drogurilor și a murit tânără.
RIP Whitney Houston
POSTAREA ANTERIORA
Imi este dor
URMĂTOAREA POSTARE
Spuse de batrani
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!