theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

RCA ieftin

De câteva zile taicămiu îmi zice că i-a expirat asigurarea RCA la mașină și trebuie să facă alta, dar vrea ceva ieftin. I-am zis că mă uit eu după un RCA ieftin, pentru că pe net poți găsi oferte mai multe și mai diversificate.
Niciodată nu am știut care e diferența între CASCO și RCA … măcar așa aflu. Singurul lucru pe care îl știu este că ambele sunt obligatorii.
Daca in cazul asigurării CASCO persoana care primește despăgubirile este asiguratul,în cazul poliței RCA despăgubirile sunt primite de către păgubit.
Polița RCA este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto prin care cei implicați într-un accident auto sunt despăgubiți.
Perioada pe care poate fi încheiat RCA-ul este de o luna (pentru numerele provizorii), 6 luni sau 12 luni.
Bine, bine. Am aflat care cu ce se mănâncă acum după jumătate de oră de holbat la tot felul de site-uri cu asigurări RCA cred că am găsit cea mai bună ofertă.
Nu o să țin secret că doar nu este frumos … dacă dai peste ceva bun să nu împarți și cu alții. E vorba de site-ul celor de la Plata-RCA.ro.
De ce e mai avantajos la ei?
– au cel mai ieftin RCA
– au experiență de 15 ani în asigurări
– nu îți prinzi urechile în site, neștiind ce să faci și unde să te duci, având un design simplu și ușor de folosit
– pentru a afla mai ușor cât costă o asigurare pentru tipul tău de mașină au un calculator RCA
– îți explică totul la obiect fără să te bage în ceață.
Până și lu taicămiu i s-a părut simplu să facă o asigurare RCA așa, el care habar nu are să deschidă calculatorul și nu face diferența între mouse și touchpad.
Așa că vă recomandăm cel mai ieftin RCA … care îl găsiți pe Plata-Rca.ro.
PS: am uitat să vă zic că pe pagina lor de Facebook se desfășoară o promoție până la sfârșitul lunii: cumperi un RCA anual și primești o asigurare gratuită pentru locuință în valoare de max 20EUR.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Spot the differences
URMĂTOAREA POSTARE
Gimnastica
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!