theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Operații estetice

Vă veți întreba ce mi-a venit să vorbesc despre operații estetice. Un motiv destul de bun sunt știrile difuzate pe la televizor legate de X și Y vedetă ce și-a făcut A și B operație estetică, iar în loc să arate mai bine arată mult mai urât.
Operațiile estetice nu sunt doar pentru cei cu mofturi care vor să nu mai aibă riduri, sau vor buze mai mari sau sâni să intre în cartea recordurilor. Operațiile estetice sunt și pentru persoanele normale care au suferit un traumatism – de exemplu un pompier care a suferit arsuri în timp ce salva pe cineva, o persoană cu cicatrici rămase în urma unei încăierări, oameni cu defecte din naștere. Aceste persoane vor să se schimbe deoarece astfel de imperfecțiuni au un impact puternic asupra vieții lor, fiind priviți diferit de cei din jur – uneori poate ca niște ciudați (cum am mai spus ne judecăm semenii în primă instanță după cum arată)
Dar totuși de ce ne facem, sau ne dorim o operație estetică?
În ultima vreme am observat că este o gândire de turmă – dacă unul face ceva, și cel de lângă trebuie să facă, pentru a nu rămâne în urmă. Trecând de acest motiv, ne facem cel puțin o operație estetică pentru a îmbunătății ceva ce nu ne place la noi.
De ce facem acest lucru? Pentru că suntem oameni, iar aspectul fizic influențează, nu numai pe cei din jur dar și pe noi înșine. O persoană care se consideră frumoasă este mult mai încrezătoare în ea.
Aceste schimbări implică riscuri și cheltuieli și trebuie să fim conștienți că ne modificăm aspectul fizic, iar decizia trebuie luată exclusiv de persoana în cauză, fiind ferm convinsă că dorește acest lucru.
Operatii Estetice
Cele mai cunoscute operații estetice sunt:
– injecțiile cu Botox – pentru reducerea ridurilor
– liftingul facial
– rinoplastia – remodelarea nasului
– liposucția – îndepărtarea grăsimii persistente ce nu răspunde la regimul alimentar, exerciții fizice și alte mijloace tradiționale. De fapt prin liposucție nu se îndepărtează propriu zis grăsimea ci se remodelează zona respectivă
– mărirea sânilor – fiind una dintre cele mai efectuate operații estetice de pe la noi
Trebuie să ne amintim că operațiile estetice sunt făcute pentru a ne îmbunătății aspectul fizic, nu pentru a ni-l înrăutății sau pentru a copia pe altcineva (cum sunt cei doi americani care au devenit Păpușa Barbie umană și Bărbatul Kent uman)
Kent & Barbie
Toți ne gândim la un moment dat la o operație, chiar și eu. Nu m-ar deranja dacă mi-aș permite o liposucție și/sau terapia cu laser pentru îndepărtarea cicatricilor date de acnee.
Înainte de a face acest pas trebui să fi complet informat de riscuri, complicații și așteptări, dar nu neapărat de pe internet ci de la un medic specialist.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Spre 2013 in viteza
URMĂTOAREA POSTARE
Cards!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!