theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Old Phone

Astăzi domnii de la Vodafone i-au sunat pe părinții mei să le zică de nu știu ce ofertă pentru telefonie fixă. Că suntem clienți ”fidea” la ei și dat telefonul gratis, nu mai știu ce gratis și nu știu ce și că abonamentul costă doar X ron … Ai mei au obiceiul să îi lase să vorbească și după le zic foarte frumos ”Nu mulțumesc”
Asta m-a făcut să îmi aduc aminte de vremurile vechi în care nu existau telefoanele mobile și te suna cineva când erai acasă.
Era veșnica întrebare : ”- Bună. Ești acasă?”
Dacă privim acum în urmă ni se pare absurdă și prostească această întrebare. Logic că sunt acasă din moment ce am răspuns la telefon. Nu puteam să scot telefonul din priza destinată lui și să mă plimb cu el pe stradă.Alteori stăteai în casă pentru că așteptai să te sune X-ulescu sau Y-uleasca.
*pozele sunt făcute de mine cu fostul aparat din dotare care acum zace într-o cutie pe biblioteca.
Categorie:Funny & Funky
Etichetă:, ,
POSTAREA ANTERIORA
Atletism
URMĂTOAREA POSTARE
Basket si Handbal
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!