theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Maxim – P5 Qmax

P5 Qmax este o combinație între un smartphone și o tabletă – din cauza ecranului să spectaculos de măricel 5.3 inch. Acesta a fost lansat fix acum două săptămâni.
Dacă telefoanele de 5 inch vi se păreau mari stați să-l vedeți pe acesta.
Ecran mare dar rezoluția este aceeași ca la un Samsung S3 mini – nu este o rezoluție suficient de bună, dar să zicem că se vede binișor.
Sub capotă este se află un procesor Quad-Core Cortex A7 la 1.2GHz, cu 1GB memorie RAM si GPU PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0. Vine cu 4GB memorie internă, dintre care 2GB sunt ocupați de Android 4.1 Jelly Bean, și câteva aplicații utile preinstalate precum Office Suite Viewer, Gameloft Live și este securizat prin Bitdefender Premium (valabil 90 de zile) – însă suporta card microSD de pana la 32GB.. Putem spune că la asemenea specificații sunt de așteptat performanțe destul de bune.
P5 Qmax
Sunt curioasă dacă bateria de 3000mAh rezistă cele 400h în stand-by pe care brașovenii le garantează.
Se laudă cu un amplificator audio Yamaha și o cameră foto/video principală de 8MP model OV8830, cu HDR, Time Lapse, fotografiere continua si filmare HD + o cameră foto frontală de 1MP ce poate fi utilizată pentru video calling și Skype. Din punct de vedere al conectivității avem WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR, HotSpot și microUSB 2.0, iar când vine vorba de rețea avem maxim 3G.
Allview încearcă să țină pieptul cu producătorii internaționali de smartphone-uri, oferind un smartphone destul de performant la un preț decent (1199ron) – bonus toate produsele lor sunt dual-sim. Chiar aș dori să pun mâna pe un produs să văd cum se descurcă cu adevărat.
„P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alături de tine în vacanţă şi nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facilă pe internet, pentru ascultarea melodiilor şi vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS şi pentru redescoperirea plăcerii de a te juca. Totodată este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri şi documente importante, acestea fiind uşor de citit şi de redactat”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.
Categorie:IT
POSTAREA ANTERIORA
Make. Believe (II)
URMĂTOAREA POSTARE
Bucket List
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!