theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Let’s Do It, Romania!

Let’s Do It, Romania! este un proiect prin care romanii simpli (cum zice si spotul TV de promovare al campaniei – In echipa nationala de actiune nu exista vedete sau vedetisme) si unele vedete vor participa pe data de 24 septembrie la o curatenie generala. Reprezinta cel mai mare proiect de voluntariat din Romania. Cei  care vor sa se participe la curatenie se pot inscrie pe site-ul LDIR.
Cartatorii sunt si ei premiati de cei de la HP Romania in parteneriat cu System Plus (cartarea presupune identificarea mormanelor de deșeuri plasate necorespunzător în arealele naturale și înscrierea acestora în baza de date “Let’s Do It, Romania!”, în vederea creării Hărții Deșeurilor! Premiul cel mare constă într-un laptop HP din noua seria Pavilion G și va fi acordat celui care a înscris cele mai multe mormane până în data de 19 septembrie. Continuând tradiția de anul trecut, HP va fi acorda și un premiu pentru cea mai artistică fotografie a unui morman de gunoi cartat. Se va puncta impactul la nivel emoțional, fotograful cartator fiind premiat cu un echipament de imprimare din gama multifuncționalelor HP Photosmart Plus eAIO B210a.
Vor mai exista si 2 premii constand in două camere web HP, acordate prin tragere la sorți pe data de 19 septembrie.
Aceasta campanie s-a desfasurat si anul trecut fiind un succes. Gunoiele s-au adunat si pentru o perioada Romania a fost mai curata. Dar romanul fiind invatat sa arunce gunoiele pe unde ii pica, acestea s-au facut iarasi si parca mai multe, asa ca aceasta campanie se va desfasura si anul acesta. Pe langa curatarea tarii de deseuri se spera strangerea a 500.000 de voluntari pentru realizarea acestui proiect.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Not so Old but Gold
URMĂTOAREA POSTARE
SuperBlog 2011
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!