theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Leapsa cu ochelari de soare

A doua leapșă a fost primită de la ”creatorul” ei Emil, dar și de la Aura.
1. Porți ochelari de soare?
Până acum 1an nu mă simțeam deranjată de razele nocive ale soarelui, dar de când m-am operat la ochi acum 1an nu pot ieși afară din casă fără ochelari de soare – normal că doar atunci când e soare nu și când ninge.
2. In ce situații consideri că ochelarii de soare sunt absolut necesari?
Când este soare foarte puternic. Sunt foarte buni și atunci când conduci (dar trebuie să fie speciali pentru condus) vara – de soare, iarna- când lucește zăpada.
3. De ce crezi că lumea are o părere proastă despre ochelarii de soare?
Nu are neapărat o părere proastă ci o concepție proastă. Lumea consideră că cei care poartă ochelari de soare sunt mai cu fițe și mai cu nasul pe sus. Oare este adevărat?
4. Ce părere ai despre cei ce urăsc ochelarii de soare?
Și eu îi urăsc, dar doar la cocalarii și poțipoancele care se cred mai cool decât restul și stau cu ei pe ochi la metrou sau în spații închise unde nu sunt necesari.
5. Închei leapșa cu clasica mea (Emil) ultimă întrebare: ce întrebare ai mai adăuga?
Păi să vedem. Întrebarea mea este: 6. Ochelari de firmă cu protecție împotriva UV-urilor de –X% sau ochelari de soare cu protecție împotriva razelor UV 100%?
6’. (întrebarea suplimentară a Aurei) Care ar fi cea mai extravaganta suma pe care ai plati-o pentru o pereche de ochelari de soare?
Pe perechea actuală am dat 200Ron și au protecție 85%. Nu aș da pe o pereche de ochelari de soare de firmă mai mult decât costă unii care chiar mă protejează de razele UV doar pentru că sunt de firmă.
Categorie:Leapsa
POSTAREA ANTERIORA
Leapsa de vacanta
URMĂTOAREA POSTARE
Ce iubesc eu?
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!