theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Iubirea

Ce este iubirea?
Este foarte greu sa defineşti un sentiment care poate fii trăit in mod diferit de fiecare dar este foarte uşor sa îl trăieşti.

Este o întrebare cu multiple răspunsuri și până nu ai trăit acest sentiment nu poți spune cu exactitate ce este. Nici după nu îi poți da o definiție.
Ca să răspund la întrebare… din punctul meu de vedere… sau mai bine zis cum văd eu iubirea.
… este ca vântul, nu o poți vedea dar o o simți, ști că este acolo (A walk to remeber)
… I’m lucky I was in love with my best friend (un vers din melodia Lucky a lui Jason Mraz) – been there done that. Este un sentiment foarte … frumos, puternic când cel de care ești îndrăgostit îți este în același timp și cel mai bun prieten.
… iubirea părinte-copil este necondiționată … am văzut curând un episod din NY Ink. La sfârșitul episodului Ami James vorbește cu fiica lui (conferință video deoarece aceasta este în Miami) și o întreabă cât de mult îl iubește și aceasta spune ”I love you like monkeys love bananas”
… iubirea nu înseamnă numai cuvinte ci de cele mai multe ori acțiuni. Un zâmbet sincer înseamnă mai mult decât 1000 de cuvinte..sau 2 cuvinte
… unii oameni spun cele două cuvinte ”Te iubesc” mult prea repede fără să însemne nimic pentru ei. Alții (printre care și eu) nu le spun din orgoliu, chiar dacă simt acel sentiment până în măduva oaselor. Ne dăm seama că iubim cu adevărat pe cineva deabia după ce îl pierdem
… înseamnă să te dăruiești celuilalt fără a aștepta sau a cere ceva la schimb
… înseamnă să fi altruist și să-ți lași egoul deoparte
… înseamnă acei fluturi pe care îi simți în stomac și nu ști cum să îi stăpânești sau ce caută la tine în stomac, când ar trebui să fie liberi
… este un fum făcut din arborii suspinelor (William Shakespeare)
… nu este rezultatul ci cauza sentimentelor
… în dragoste și război este permis orice, părerea mea orice până la minciună
… este libertatea de a trăii și călătorii în sufletul altora
… este arhitectul universului (Hesiod) fără ea nu am exista. Se zice că din țărână ne naștem în țărână ajungem … eu zic că ne naștem din iubire.
… este o boală … care odată ce vine te face să te simți de fapt mult mai sănătos
… nu ține cont de granițe, limba vorbită, culoarea pielii, religie, etc
… pretext pentru sex
… o minciună uneori pentru unii
… este o curvă

Pentru voi ce este iubirea?
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Teme
URMĂTOAREA POSTARE
I.L.Caragiale
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!