15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Intreprinzatorul roman (2013)

Pe o piață aflată sub dominația marilor companii în care majoritatea companiilor tradiționale se zbat să scape de pierderi, prețul și calitatea cea mai bună rămân cel mai important criteriu în alegerea unui produs.
Portretul întreprinzătorului se schimbe în funcție de aceste două criterii, dar valorile de bază ale acestuia sunt: viziunea, integritatea, responsabilitatea și pasiunea. Cei mai multi oameni dintre ei, sunt bărbați între 35 și 45 de ani, cu pregătire economică, studii superioare, căsătorit și cu unul-doi copii, nu privește prea favorabil programele de training, are 5-10 ani vechime ca antreprenor, preferă să fie proprietar unic și dedică afacerii cel puțin 8h/zi. Mai jos vă prezint info-graficul realizat de cei de la Business Magazin.
infografic
În momentul începerii unei astfel de afacere comunicarea și lucrul în echipă nu trebuie să lipsească, iar relația cu angajații trebuie să fie cât mai deschisă.

ceasuri Pointer Barbati

Categorie:Stiri
POSTAREA ANTERIORA
Hungarian Grand Prix – Budapesta – Hungaroring Sport RT (Tenth Race Formula 1 2013 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Searches in July
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: