15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Here they are!

Mai ştiţi săptămâna trecută când v-am vorbit despre ideia celor de la PrintCenter.ro de a oferii cărţi de vizită bloggerilor care îşi prezintă interesul? + dacă nu, puteţi reciti şi vedea ideile mele în acest ARTICOL. Astăzi m-a sunat curierul să mă anunţe că am un colet. Eu făceam puţină ordine prin magazin şi nici nu am procesat toată informaţia. Până pe la prânz când a venit curierul mi-am zdrobit creierul încercând să îmi dau seama ce conţine coletul.
Cu cât mă chinuiam mai mult cu atât nu găseam nimic ce aşteptam.
Când a ajuns curierul eram ca un copil mic în dimineaţa de crăciun – m-am apucat să rup ambalajul, iar în momentul când le-am văzut mi s-a aprins beculeţul.
Le ador, deja m-am lăudat cu ele la jumătate din prieteni. Arată mult mai bine decât mi le închipiuam eu.
CARD CARD(1)
CARD(2)
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Cabine de dus
URMĂTOAREA POSTARE
Expertiza
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: