theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Explicatii…

As vrea sa incep prin a spune ca posturile anterioare nu sunt creatie proprie. Primul are link catre sursa, la cel de-al doilea nu am putut gasi sursa fiind citit undeva… pe o pagina uitata si salvat intr-un notepad… ( daca stie cineva sursa sa lase un comment si o sa o precizez ).
Revenind la postarile originale… am gasit zilele trecut un blog… un blog care pare scris de o femeie, o femeie care isi intelege perfect locul si care doreste sa arate lumii dar si mai ales ei insasi ca poate sa simta “mai mult decat celelalte suflete la un loc….
A venit timpul, cu sau fara voia mea, cand trebuie sa incep sa schimb felul cum privesc lumea, dar mai ales cum ma privesc pe mine…
De aici in colo o sa fie o “distractie” a mintii mele ciudate pe care de multe ori nici eu nu o inteleg si care se contrazice in ganduri si actiuni la fiecare secunda. Imi este dor de mintea si gandearea pe care o aveam acum cativa ani… mai exact la inceputul lui 2009. Once the target was in the eye sight of my sniper riffle there was no way to for her to escape! Acum… nici macar o mai pot gasi cu luneta…DAR toate astea se vor schimba… si ma voi schimba si eu odata cu ele!

… From the twisted mind of a man nicknamed Stress!

Categorie:Twisted Mind
POSTAREA ANTERIORA
Leapsa cinefila
URMĂTOAREA POSTARE
Dimineti…
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!