theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Entrapment in Orient Express

Hercule Poirot, detectivul briliant, s-a imbarcat in faimosul tren “Orient Express” in Istanbul indreptandu-se catre Calais, unde avea o problema urgenta de rezolvat. Cand trenul a ajuns in Bucuresti, conductorul a inceput verificarea de rutina. Ajungand in compartimentul lui Poirot, toate lucrurile sale pareau sa fie la locul lor, dar el nu era…
Pentru prima data, in loc de investigarea cazurilor si rezolvarea misterelor, Poirot se afla in ipostaza opusa, fiind declarat o persoana disparuta. Poirot a fost vazut ultima data de catre conductor purtand o discutie aprinsa cu 3 domni.
Crezi ca ne poti ajuta sa descoperim ce s-a intamplat cu Poirot?
Exista o singura modalitate: sa te imbarci la bordul “Orient Express”, sa investighezi cazul si sa faci lumina, prin a descoperi ce s-a intamplat cu Poirot.
The Poirot investigation
Aceasta este povestea escape room-ului la care am participat duminica impreuna cu Emil, Eugen, Andreea, Doru si Raluca. Este cea de-a treia experienta de acest gen si cu aceasta ocazie am schimbat si peisajul. Entrapment este una din multe escape-room-uri aparute in acesta an, sunt de doar o luna in acest business si se descurca bine. Momentan au o singura camera disponibila: The Poirot Investigation cu o dificultate de 9 din 10. Dar urmeaza sa deschida si Disorder in Arkham Asylum – dificultate 10 din 10.
Am aflat ca din camera a evadat doar o echipa si aceea dupa termenul de o ora. Initial ne-am spus in gand, iar unii chiar cu voce tare, ca nu poate sa fie atat de dificila. Sa stiti ca pana la urma camera s-a dovenit destul de dificila. Pot spune ca am parcurs doar 75% din ea si asta cu ajutorul a patru indicii.
Cum am mai si spus, uneori ceea ce este in fata ta este tot ce ai nevoie, numai ca trebuie sa privesti cu alti ochi. Si uneori cea mai buna solutie este sa nu te agiti ca mai rau faci. Unele indicii sunt usor de gasit, altele greu, la fel cum si unele obiecte sunt doar de recuzita.
Chiar daca pe unele obiecte scrie “do not touch” sau “do not lift”, bloggerii tot curiosi sunt din fire. Lucrurile cu interdictie te atrag mai mult decat cele care sunt accesibile. Finalul era unul frumos si era unul si era si mai fascinant daca ajungeam la el.
Camera este foarte mica, de dimensiunea unei cusete de tren, tinand cont ca numarul maxim de jucatori este 6 – din punctul meu de vedere o recomandare ar fi sa se intre doar 4 oameni 😀 Povestea si decorul sunt mana in mana si te introduc foarte bine in atmosfera. Ar fi fost interesant daca exista un sunet in fundal ce sa imite mersul trenului.
Entrapement se afla pe Strada Sevastopol, programul lor fiind intre orele 10 si 22. Pentru mai multe detalii ii puteti gasi pe Facebook sau pe site.
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Webstock 2015
URMĂTOAREA POSTARE
Job or no job
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

 • 10 September, 2015 la 18:54

  […] Eschipa “Big Six”: Mois,  Andreea, Raluca, Eugen, Emil si Ramona […]

  RASPUNDE
 • 6 September, 2015 la 23:10

  […] 6 la Entrapment loc in care am pornit intr-o echipa Big Six ( alaturi de Emil, Eugen, Raluca, Ramona si Doru)sa il cautam pe celebrul Hercule Poirot. Am cercetat cuseta cu rabdare… am gasit […]

  RASPUNDE
 • 5 September, 2015 la 21:28

  […] cu Emil, Eugen, Andreea, Ramona si Teodor am mers pe Str. Sevastopol nr. 6 (locatia Entrapment) sa investigam disparitia sa. Am […]

  RASPUNDE
 • 3 September, 2015 la 13:30

  […] experienta noastra acolo a scris deja Ramona. Echipa completa o vedeti in poza de mai jos. Eu mai trebuie sa spun doar ca finalul este fabulos. […]

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!