theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Diamonds are a girl’s best friend

Omul a simțit întotdeauna nevoia de a crea frumosul, iar bijuteriile sunt unul dintre acele lucrurii. Acestea au un mesaj bine definit: trebuie să placă, să acompanieze, să impresioneze. Însemna arta, istorie, fericire. Bijuteriile au scris istorie și continuă să scrie.
„Diamonds are a girl’s best friend” spunea un cântec interpretat de Marilyn Monroe și care a ramas în memoria multora. Versurile acestui cantec pot exprima cel mai bine slăbiciunea femeilor pentru bijuterii, iar a mea pentru bijuterii de argint.
Eu personal port atât aur cât și argint. Mulți spun că nu este bine deoarece există posibilitatea ca aurul să își piardă din valoare. Da, este adevarat, dar numai în cazul în care le porți unul lângă altul. Pe când eu port aur în urechi și argint în rest.
Întrebarea ar fi. Dacă îți place atât de mult argintul de ce nu porți numai argint? Pentru că sunt alergică la argint în urechi, din cauza unui mic accident din copilarie.
Bijuteriile trebuie și ele alese nu numai în funcție de ocazie și ținută, dar trebuie ținut cont și de vârstă și constituție.
Broșe, inele, coliere, cercei, brățări – aceste mici accesorii nu se vor demoda niciodată.. Există o seducție și atracție pe care o emană ce te face să o vrei. Bijuteriile au scris istorie și continuă să scrie.
Bijuteriile de aur și cele cu diamant au devenit un moft pentru cei cu mâna largă. Totuși, există o soluție și pentru cei ce nu doresc sau nu dețin banii pentru asemenea pretenții – bijuterii placate cu aur.
Istoria diamantelor ce le sunt atât de dragi multor femei a fost și  ecranizată de atâtea ori. Acestea poartă și numele de  blood diamonds, din cauza condițiilor la care sunt supuși cei care extrag aceste nestemate.
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Ce iubesc eu?
URMĂTOAREA POSTARE
Shell Belgian Grand Prix – Spa-Francochamps – Spa Grand Prix (Twelfth Race Formula 1 2012 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!