theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Deonet vs Transcend

Am citit pe blogul lui ȘerbanDeonet au lansat (cică) cel mai mic stick de pe piață – dimensiuni : 19,5mm x 14,5mm și 2,9mm.
În primul rând, nu că aș fi mare cunoscătoare, dar cine d**** a auzit de Deonet.
Eu în posesie proprie și personală am un Transcend 4GB JETFLASH T3 negru, care nu este cu mult mai mare decât chestia de mai sus : 30.3 mm x 12.3 mm x 2.4 mm. Toată lumea cumpăra pe vremea aia Kingston și Verbatim, dar precum eu sunt Gică contra am zis că îmi iau Transcend (înaintea lui am avut tot un Transcend 2BB JetFlash V30 carea dispărut – l-au furat extratereștrii deși era mult mai mare ca actualul)
Inițial când mi l-amcumpărat cine mi l-a văzut a zis că o să îl pierd într-o lună, știindu-măfoarte împrăștiată. Parcă au trecut 3ani de atunci, nu mai țin minte exact … memoriaproastă și conștiința curată.
M-a încântat la el că este mic (my precios). După ce mi l-am cumpărat și am deschis ambalajul (parcă primisem un Ferrari împachetat așa de nerăbdătoare eram) am descoperit că mai are un mic/mare avantaj : garanție pe viață oriunde de la Trascend (dacă păstrezi aia de garanție, care în momentul de față nu cred că mai este, sau trebuie să scotocesc fiecare ungher al fiecărui sertar din casă)
Sărăcuțul meu a trecut prin foarte multe, mi-a fost alături la bine și la rău : stat în cana cu ceai jumătate de oră, călcat cu mașina, stat în ploaie, spălat în mașina de spălat și bonus călcat cu fierul de călcat. Este băutor înrăit de lichide atât alcoolice cât și non-alcoolice. După toate cele întâmplate funcționează ca în prima zi. Așa că nu voi da niciodată un Transcend pe orice altă marcă de stick-uri USB.
Transcend nu scoate stick-uri USB să se laude cu dimensiunea ci scoate stick-uri care se laudă cu performanța, care este mult mai importantă.
Dar cum mi-a răspuns și la comentariu Șerban … Deonet nu se laudă că ar fi cei mai tari din parcare ci doar că au (momentan) cel mai mic stick de pe piață.
Categorie:Advertoriale, IT
Etichetă:,
POSTAREA ANTERIORA
Lumea este un teatru, dar si teatrul este o lume
URMĂTOAREA POSTARE
Postul 100
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!