theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cod portocaliu de racoare

Și este vără! Anotimpul cel mai antipatic mie! Și reacțiile logice după asemenea afirmație! Cum să urăști o asemenea vreme frumoasă! Soarele strălucește non stop! Auzi la televizor toată ziua în cele trei luni de vară ”Cod portocaliu de caniculă!”
Exact asta este problema! Vorba marelui nostru prozator I.L. Caragiale ”Căldură mare, mon-cher”
caldura mare
Eu personal prefer să mai pun lucruri pe mine decât să nu mai am ce să dau jos! Acest lucru poate o fi si din cauza faptului că sunt născută într-o asemenea zi toridă de vară. Întrebarea logică ar fi: de ce nu te răcorești la piscină sau la mare?! Nu îmi place marea, prefer muntele.
Timp de câțiva ani am locuit la ultimul etaj, transformând fiecare vara într-o adevărată provocare. Pe atunci nu exista aer condiționat asa că lupta cu căldura era pierdută înainte de a începe.
Chiar și acum când tehnologia a avansat, majoritatea oamenilor preferă tot ventilatoarele pentru că sunt mai accesibile. Și pentru a nu da pieptul cu valul de căldură de afară acum totul este mult mai ușor pentru că poți comanda ventilatoare online care îți vin acasă cât ai zice pește.
Vara asta este pe trecute, dar nu strică niciodată să ai pentru la anul. Are mama o vorbă: ”Un lucru bun este bun luat!” Așa că mai bine la răcoare în casă decât să dăm banii pe intrările la piscine neîntreținute – Cod portocaliu de racoare!
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Hungarian GP F1 2014 – Budapesta – Hungaroring Sport RT
URMĂTOAREA POSTARE
Shell Belgian GP F1 2014 – Spa-Francochamps – Spa Grand Prix
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!