theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Chillout day (II)

Narghilea dementă… a black coffee – like my soul… sex and the city… semințe și/sau pufarine… și ar fi fost bună niște vișinată, dar nu mai am. Cred că o las ”Sex and the city” și o să ascult Yanni iar, sau poate niște rock. Singurul inconvenient este faptul că nu sunt în dormitor și a trebuit să mă mut în bucătărie.
  
Cred că este o modalitate bună de a-mi relaxa gândurile perverse și a mai scrie ceva la povestea care am începuto. Sau nu neapărat să îmi relaxez gândurile ci să găsesc manualul de instrucțiuni și să fac curățenie în ele – un disk defragmenter și un disk clean up.
Cum îmi zicea Pisicuveaua zilele astea: că îi e dor de o morning coffee cu mine și de filozofeală împletită cu fum de narghilea! I miss those days too!
Deja tai fumul cu cuțitul în bucătărie, dar ce contează. Funcționează.
”Era sâmbătă seară și eram singur iarăși. Relația cu Oana a durat doar 3 săptămâni. Era seara băieților. Clubul preferat cred că a fost mereu Kulturhaus. Fete frumoase, muzică bună și prețurile la băutură nu foarte mari.
Sus mixa cineva și era și mult prea aglomerat, dar jos erau nimai fete frumoase și singure, sau dacă nu erau singure erau pe cale să se despartă din cauza mea. Am o slăbiciune pentru brunete. La bar era o tipă cam de 25 de ani, brunetă cu părul lung, îmbrăcată într-o rochiță roșie cu spatele gol și mulată. Îi scotea în evidență formele apetisante. Nu părea genul care să cadă în plasă cu replici de 2 bani cu care agăți studentele, era stilată și misterioasă.
M-am hotărât să o abordez pentru că o vroiam neapărat la mine în pat în seara asta, dar trebuia să îmi las misoginismul deoparte. M-am îndreptat spre bar și am cerut un pahar de wiskey.
S-a uitat la mine și mi-a alungat un mic zâmbet și și-a mușcat buza de jos. I-am zâmbit înapoi strengărește, mi-am luat paharul și am plecat înapoi la masa unde erau băieții. Nu am întors capul, dar am șimțit cum se uita după mine. Când am ajuns la masă băieții au zis:
– Gagica aia în rochie roșie se uită la tine ca și cum ar vrea să te mănânce.
– Știu. Hai să dansăm.
– Uite fetele alea sunt singure, hai la ele
Ne-am îndreptat spre un grup de fete care dansau pe ringul de dans singure. La 5 minute după ce am ajuns pe ringul de dans am simțit pe cineva unduindu-se lasciv pe muzică în spatele meu. Mâinile ei erau pe pectoralii mei. Când m-am întors, am văzut că era tipa de la bar. Mă ispitea cu toată ființa sa.
M-am uitat la ea, mi-am pus mâinile pe șoldurile ei și am început să ne mișcăm amândoi pe ritmul muzicii. La un moment dat am început să ne sărutăm. Săruta atât de bine și de pasional.
– Nu am mai sărutat pe nimeni cu piercing în limbă, îmi șoptește ea la ureche. Este atât de excitant.
Nu am zis nimic, doar am zâmbit iarăși strengărește, de data asta lăsând să mi se vadă și gropițele.
După două ore și încă două pahare de wiskey și două cocktailuri deja mă încinsesem lângă ea și vroiam mai mult. Nici măcar nu știam cum o cheamă, dar sincer nu cred că conta la cum se mișca pe ringul de dans. Parcă știind de pasiunea ce arde în mine s-a apropiat de urechea mea și mi-a șoptit:
– Nu ai vrea să plecăm de aici?
– Exact la asta mă gâdeam și eu dar nu vroiam să par misogin. Stau la 15 minute de aici.
Nu am așteptat să îmi răspundă. Le-am făcut semn băieților că eu plec, am luat-o de mână și am ieșit afară. Ne-am suit în taxi și în 10 minute eram la mine. Nici nu a așteptat să intrăm bine în casă că a și rupt cămașa de pe mine. Am zis că îmi plac fetele îndrăznețe, dar ea știa exact ce vrea de la mine. Noaptea a fost senzațională.
Când m-am trezit dimineață eram mahmur, dar ea încă dormea lângă mine. M-am ridicat, m-am dus în bucătărie și am dat drumul la cafetieră după care am fugit la duș. Când am ieșit de la dush se simțea mirosul cafelei în tot apartamentul, am aranjat un platou cu două cești de cafea, suc de fructe și câteva sandwitchuri și m-am dus cu el în pat. L-am așesat pe noptieră și am sărutat-o.
– Bună dimineața.
A deschis ochii și mi-a zâmbit.
– Neatza și ție. Ham! Ce bine mirose și ce bine miroși și tu. Nu este cinstit, ai trișat, eu trebuia să arăt fenomenal dimineața.
– Arăți foarte bine, stai liniștită. Micul dejun este servit la pat domnișoara …
– Monica mă cheamă …
– Încântat, azinoapte eram prea ocupați ca să mai facem și cunoștință. Pe mine mă cheamă Matei, spun eu sărutând-o iar.
– Și mai este un lucru pe care nu ți l-am spus aseară, spunea ea oprindu-mă. Sunt căsătorită.
– Oau! Spun eu uimit, ridicându-mă de pe pat uimit și îndreptându-mă spre fereastră.
Am auzito ridicându-se și îndreptându-se înspre mine. A venit în spatele meu și m-a luat în brațe, mușcându-mă încet de lobul urechii. Îi simțeam sânii lipiți de mine, lucru care mă excita.
– Sper că nu te deranjează atât de mult. Soțul meu este mai mereu plecat în delegații și nu prea mai are timp de mine. Asta a fost și greșeala mea când m-am căsătorit atât de tânără.
Am încetat să mă mai gândesc la orice. M-am întors cu fața la ea, am privit-o pentru câteva secunde. Nu părea că îi pare rău pentru ce face ci chiar dimpotrivă îi făcea plăcere. Am luat-o în brațe și am dus-o în pat.
M-a lăsat să fac pe autoritarul puțin… dar la un moment dar m-am trezit cu ea deasupra. Mă mușca încet de ureche, a coborât pe gât, pe abdomen… din ce în ce mai jos. Nu avea nici o prejudecată. Noaptea trecută nu cred că fusesem atât de conștient încât să trăiesc plăcerea cu adevărat, dar acum simțeam cum mă înnebunește. După ce a terminat s-a uitat în ochii mei și mi-a șoptit: ”Te vreau!”
Nu trebuia să îmi zică de două ori, o simțeam. S-a așezat pe spate și și-a încolăcit picioarele după mijlocul meu. Am zis să o iau încet la început, dar în momentul când m-a apucat de fese împingându-mă în ea mi-am dat seama că vreau un ritm alert. Nu știu cât a durat, dar când a luat sfârșit eram transpirat și obosit, fără vlagă. Ochii îi luceau și aveam un zâmbet ce nu cred că îi putea fi șters pe parcursul întregii zile.
Am avut parte ce cea mai bună dimineață din viața mea. Imediat după am adormit ținând-o în brațe. Mă gândeam că nu simțeam nici un sentiment de vinovăție că tocmai făcusem sex cu o femeie însurată, dimpotrivă mă făcea să mă simt mai bine. Poate și pentru că încălcam regulile scrise și nescrise.
 Am simțit când s-a ridicat și la 5 minute după am auzit dușul. Aș fi vrut să mă alătur ei dar somnul deja mă furase. După duș s-a băgat iarăși în pat cuibărindu-se la pieptul meu. Mă simțeam așa de puternic fără să știu de ce. Poate pentru că aveam în pat o femeie însurată sau pentru că lucrurile interzise sunt întotdeauna mai frumoase.
Ne-am trezit amândoi pe la 4 când soarele deja ne făcea în ciudă și am ieșit în oraș să mâncăm. Când ne-am luat la revedere, m-a sărutat încet ca o școlăriță, s-a apropiat de urechea mea mușcându-mă iarăși și mi-a șoptit în timp ce îți băga mâna în buzunarul de la spate al blugilor.
– Sună-mă. Aș vrea să ne mai petrecem timpul împreună.
I-am chemat un taxi, am sărutat-o și i-am făcut cu ochiul.”
Pasajul oricum va fi rafinat și puțin modificat dar merită să vadă lumina zilei măcar în forma asta inițială. Aștept și sugestii, pe lângă corecturile gramaticale și ortografice de riguare. (daca nu v-ați dat seama până acum am uneori probleme cu liniuțele și iiiiii-urile)
Până la urmă mi-am mai făcut și o narghilea cu mere
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Windows Seven
URMĂTOAREA POSTARE
Video si Imaginea de Joi (VI)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 7 March, 2012 la 23:35

  Haha, am citit tot ce ai scris tu, pe piesa Sex on fire :))

  RASPUNDE
 • 7 March, 2012 la 16:09

  Wow! imi place cum scrii si cum imaginezi chestiile… dar sa stii ca pasajul merita mai multe detalii picante si interesante!
  Nu te opri din scris!

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!