theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cercei si Inele

V-am tot vorbit despre bijuterii în câteva articole. Asta voi încerca să fac și astăzi, numai că de această dată vă voi spune despre cum să alegeți cerceii și inele potrivite în funcție de diverse criterii.
Cerceii sunt accesoriul care nu lipsesc niciunei femei. Aceștia sunt accesoriul obligatoriu, pot spune.
Pentru ca acest accesoriu să ofere un plus de farmec trebuie să ținem cont în primul și în primul rând de forma feței.
– dacă ai o față rotundă îți trebuie niște cercei care dau senzația de alungire – subțiri și lungi ar fi perfecți; dar te pot ajuta și cei cu forme geometrice: pătrați, dreptunghiulari, dar în nici un caz rotunzi.
– pe femeile cu fața în formă de inimă le avantajează cerceii mici, cu forme rotunjite, cum ar fi cerceii gen candelabru ovali, sau cerceii ce seamănă cu o lacrimă.
– cele ce au fața pătrată le avantajează cerceii alungiți, de mărime medie, cu formă dreptunghiulară, dar cu colțurile rotunjite. Cei cu formă standard dreptunghiulară, sau pătrată accentuează într-un mod nedorit maxilarul.
– femeile cu fața ovală sunt cele mai norocoase – pot purta orice formă de cercei doresc
– femeile cu fața mare nu trebuie să poarte nici în cel mai rău caz cercei rotunzi. Cei ce o avantajează sunt cei ovali și lunguieți.
– pe femeile cu fața în formă de diamant le avantajează cerceii care sunt mai lați în partea de jos decât în cea de sus, cu design simplu și clasic.
Al doilea detaliul de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem cerceii este coafura.
Pentru o coafură simplă cu șuvițele bine întinse și lăsate liber este bine să alegeți cercei rotunzi mai măricei. Doamnele care au părul scurt, indiferent de coafură, este bine să aleagă cercei cât mai simplu – cu pietricele de aceeași culoare, de tip bob, sau chiar și puțin lungi – dar atât cât să nu depășească jumătatea distanței dintre lobul urechii și vârful bărbiei.
Cele care abordează o coafură cât mai naturală, pot alege cercei cu pietre colorate care se asortează cu ținuta aleasă, pentru a ieși în evidentă. Doamnelor cărora coafurile retro le pică bine, se pot inspira din aceeași perioadă istorică și pot purta cercei vintage.
Cele ce sunt adeptele cocului au două variante: atunci când cocul este lejer, iar câteva șuvițe sunt lăsate să alunece pe lângă față își pot asorta cercei puțin lunguieți cu pietre prețioase; când poartă cocul clasic bine prins, este indicat ca cerceii să fie cât mai complicați.
Nu în ultimul rând, doamnele cu părul ondulat, pot purta cercei cât mai delicați și eleganți, care sunt discreți dar scot în evidență trăsăturile feminine.
Gata cu cerceii! Acum o să vă spun 2-3 cuvinte despre altă afinitate a femeilor – pietrele de pe inele.
Toate femeile adoră pietrele prețioase, în special cele de pe un inel. Acestea sunt atrase de toate pietrele, dar cele mai potrivite pentru ele sunt cele alese în funcție de zodie.
Pentru cele în zodia Capricornului, granatul roșu reflectă firea serioasă, rafinată și puternică; această piatră stă foarte bine pe un inel de argint. Pentru doamnele născute în zodia Vărsătorului cea mai bună alegere este ametistul violet. Deoarece sunt o zodie de apă, Peștilor li se potrivește acvamarinul, deoarece reprezintă perfect transparența apei. Strălucirea diamantului se potrivește perfect doamnelor născute în zodia Berbecului. Bijuteriile din smarald verde nu numai că aduc noroc ci și reprezintă în totalitate pe doamnele din Taur. Cristalul marin deschis, conferă prospețime și se integrează în stilul Gemenilor.
Onixul negru nu ar trebui să lipsească din colecția unui Rac – reprezintă în totalitate personalitatea puternică a acesteia. Rubinul roșu este bijuteria și culoarea potrivită doamnelor născute în zodia Leu – rubinul în combinație cu aurul galben, care este patronul zodiei, este combinația perfectă de noroc. Safirul de un albastru intens, pus pe un inel clasic cu un aspect cât mai natural, reprezintă perfect personalitatea doamnelor din Fecioară. Diamantul se potrivește nu numai celor din Berbec, dar și doamnelor din Balanță; acesta aduce un plus dacă este în combinație cu aurul alb. Doamnelor dacă v-ați născut în zodia Scorpionului, din cutia cu bijuterii nu trebuie să lipsească inelele voluminoase cu piatră de topaz în diferite nuanțe. Turcoazul așezat pe un inel mic și fin reprezintă veselia cu care Săgetătorul privește viața.
Puteți găsi o varietate de bijuterii, la îndemâna și pe gustul tuturor în magazinul online  OnlineBijoux.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Promisiuni respectate
URMĂTOAREA POSTARE
Arrakis aka. Dune
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 8 November, 2012 la 21:19

    […] din capuccino… ați prins ideea.” Pentru că eu v-am tot vorbit în trecut despre alegerea cerceilor în funcție de forma feței, alegerea pietrelor de pe inele în funcție de zodie, dar și despre […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!