theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cauciucuri ieftine

Prin perioada cand Ford facea masini nu cred ca se punea atata importanta pe siguranta.
Era un produs nou revolutionar, nici nu existau drumuri pavate, erau trasuri! Cum ar fi fost o intreaga industrie de cauciucuri la trasuri? Sau la copitele cailor? Stiu ca e amuzant, dar sa recapitulam anumite aspecte ale industriei auto, mai intai au fost automobilele, apoi centurile de siguranta si apoi computerul. Intre ele, industria anvelopelor. Si nu o zic ca, anvelopele nu sunt importante, ba din contra! Sunt foarte importante, tocmai pentru ca asigura viata pasagerului dar si a pietonului.
Asa ca, de ce nu s-au gandit astia dinainte sa se axeze pe siguranta pasagerilor si a pietonilor? Ca asa suntem noi, invatam din greseli cel mai bine. De aceea sfatul meu este sa-ti dotezi masina cu cauciucuri vara respectiv cauciucuri iarna, iar vanzarianvelope.com ofera oferte de anvelope ieftine la preturi beton!
Plus ca livreaza oriunde in tara, iar daca esti din Bucuresti montarea este gratuita. Si intotdeauna au oferte.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Compatibilitate (D)RAC
URMĂTOAREA POSTARE
Intreaba-ma orice
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!