theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Buy a web store from SpringShop.ro

În primul rând, atunci când vorbești despre ceva, este bine și frumos ca întâi să spui cu ce se ocupă. SpringShop.ro este un site de unde oricine, persoană fizică sau firmă, îți poate achiziționa un magazin online la cheie.
magazin online=website specializat pentru vânzări pe internet.
Pe piața românească au început să se facă din ce în ce mai simțite cumpărăturile online, mai ales pentru că uneori sunt mult mai accesibile și mai ieftine. Cu câteva click-uri îți poți cumpăra produsul dorit, scapi de plimbări obositoare prin magazine.
Ce îmi place și ce nu din punct de vedere tehnico-creativ la acest site! Ham!
Să o luăm în ordine sau în harababura ordonată cu care v-am obișnuit.
În primul rând nu îmi place bara de header/meniu deoarece odată cu scroll-ul vine după tine și îți papă din text – nu îl papă de tot, doar ți-l ascunde. Este semi-practică. Daca să dorea o bară în același gen, personal aș recomanda una laterală cu același principiu de ”mereu în față”.
Alt lucru care nu este pe placul meu – țin să menționez că am constant 1—1 ferestre deschise, cu câte 1—1 tab-uri, toate de dimensiuni diferite. Acest site nu își redimensionează textul, ci se redimensionează pagina… nu știu dacă se înțelege perfect, dar mai bine vă prezint mai jos o imagine.
1. fereastră browser restrânsă – se vede cum conținut site-ului se strânge în loc să se redimensioneze elementele.
2. fereastră browser full view
Acum 2-3 mici recomandări 😀 referitoare la meniu și footer – prin imagine se demonstrează mai bine.
Pagina ”Platformă” poate și inclusă în pagina ”Suport”, iar witgetul din footer cu ”Ultimele proiecte” poate fi transformat într-o pagină unde să fie trecute toate proiectele cu mici detalii despre ele. Iar partea de widget newsletter poate fi preschimbată într-un buton de RSS.
Widgetul de rețele sociale ar fi mult mai folositor dacă ar fi încadrat în header ca și cum ar fi în background (cu o opacitate de 50-60%), dar în momentul când se trece cu mouse-ul peste ele să devină evidente.
În pagina ”Prețuri” în place modul de afișare al întrebărilor.
În pagina ”Platformă” mi se par ciudate subtitlurile, care în momentul trecerii cu mouse-ul pe deasupra lor își schimbă culoarea și devin subliniate, parcă te aștepți să apeși pe titlu și să ți se deschidă o nouă pagină. Recomandare ar fi să se lase subtitlurile cum sunt în mod normal, fără modificări când se trece cu mouse-ul peste ele.
Urmează pagina ”Afiliere”. Primul instinct când am intrat pe această pagină a fost să mă duc să dau click pe titlul meniurilor din partea stângă: ”Condiții de afiliere”, ”Beneficiile unui afiliat” și ”Cum se fac plățile”. Am rămas surprinsă când acestea nu mă duceau nicăieri. Ulterior am observat că există în partea centrală acel mod de afișare al submeniurilor ca cel de afișare al întrebărilor din pagina ”Prețuri”. Submeniul acela cu titlul ”Program de afiliere” ar putea fi exclus din pagină mutându-se căsuța de login în locul acestuia.
În rest nu am nimic de comentat… ;)) site-ul este plăcut la prima vedere și destul de ușor de folosit

Articol realizat pentru Etapa nr.16 a concursului SuperBlog 2012.
Categorie:Stiri
POSTAREA ANTERIORA
Killing Me Softly
URMĂTOAREA POSTARE
Etihad AirWays Abu Dhabi Grand Prix – Yas Marina – Yas Marina Circuit (Eighteenth Race Formula 1 2012 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 10 November, 2012 la 14:36

    O sa incerc acest site ! Multumesc pentru adresa .

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!