theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bizzzz it’s a Buzz

Revista BIZ premiaza bloggerii prin intermediul BlogInitiative. Pune-ti mintea la contributie si da dovada de creativitate, dand idei de promovare. Fa-o intr-un mod inedit, iar Revista Biz te va recompensa pe masura :
– premiul 1 = 700 euro
– premiul 2 = 3 telefoane HTC Wildfire
– premiul 3 = 5 invitatii la bizsmscamp editia de iarna
– plus in semn de apreciere a implicarii, toti bloggerii careparticipa la campania de crestere a recunoasterii brandului Biz primesc unabonament pe un an la revista Biz.
Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupramediului de afaceri local si international.
S-a lansat in anul 2000 si a fost prima revista de afaceri din Romania. Apare bilunar si are ca public tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani.
ConformBRAT RevistaBiz se situeaza inaintea Business Magazin, Forbes si Money Express.
Poate fi citita de oricine are minime cunostinte de econimie si are un spirit intreprinzator. Are articole diverse de la cum poti sa incepi o afacere pana la cele mai de succes firme din lume, si din Romania. Despre oameni care au pornit de jos si au ajuns sus; si cum au ajuns acolo.
Biz a surprins intotdeauna publicul cu editii speciale cum ar fi:
– Biz 48h – birourile redactiei Biz s-au mutat pentru 48h in mall Baneasa unde s-a realizat integram numarul 200 al revistei.
– Biz Bruxelles – primul numar ar revistei realizat in intregime peste hotare (va urma Biz Londra pe 20 ianuarie 2012)
Pe scurt este o revista de marketing iesita din comun. Sprijina nu numai oamenii de afaceri traditionali ci si social media, bloggerii. Prin acest mod a devenit mai mult decat o revista. A devenit un BRAND.
Deoarece au avut multe editii speciale si au in plan de a realiza mai multe as avea o propunere pentru ei:
– Biz 1iunie – cu copii oamenilor de afaceri si ideile lor “mari” de afaceri, in ce ar investii ei. Copii intotdeauna spun lucruri traznite, dar spun si adevaruri printre aceste lucruri traznite. Ar fi foarte interesant un asemenea numar
Cand spui Nokia te gandesti la telefoane (Connecting people!)
Cand spui Apple te gandesti la IPhone.
Cand spui Microsoft te gandest la Windows (sau Bill Gates :)))
Cand spui Biz la ce te gandesti?!
“It’s everywere! It’s a Buzz” 
 
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
SuperBlog 2011
URMĂTOAREA POSTARE
Santander Italian Grand Prix – Monza – Autodromo Nazionale di Monza (Thirteenth Race Formula 1 2011 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • […] obervă că mi-a venit mie revista ”Biz” – la care am abonament în urma participării la ACEASTĂ campanie, plus LEVEL la care mi-am făcut curând un mic abonament pe 2 luni și mai erau și […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!