theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Amenajare baie si decorațiuni

Atunci când te apuci de renovări sunt multe lucruri pe care trebuie sau vrei să le înlocuiești. Cele două camere din apartament de care trebuie să ai o grijă în plus sunt baia și bucătăria.
De ce? Pentru că, după părerea mea, sunt camerele unde sunt cele mai multe bacterii dacă nu le igienizăm corespunzător sau nu schimbăm anumite obiecte atunci când se deteriorează.
Acum doi ani când la mine în casă s-a desfășurat o curățenie generală cu tot ceea ce înseamnă asta am schimbat anumite obiecte sanitare.
Căutând astăzi pe Google ceva pentru mașină am dat peste un site în care erau prezentate câteva produse de amenajare baie și decorațiuni – unde dai și unde crapă cu Google-ul.
Găsești foarte multe lucruri folositoare: oglinzi, mozaic vitroceramic (la un preț destul de accesibil 166,61 Ron/mp), baterii baie și duș, chiuvete de baie din marmura, calorifere decorative foarte bune pentru băile micuțe în care nu vrei totuși să îngheți când faci baie, și tot felul de accesorii de baie (suporturi de prosoape, savoniere, coșuri de gunoi, suport hârtie igienică, perie WC, mânere de prosop, suporturi de pahare, polițe, cuier de prosoape, dispersor săpun lichid)
Uitându-mă peste produsele oferite am descoperit totuși că nu găsesc ce m-am băzâit mult timp mama mea – rafturile/colțarele. Avem nevoie de un asemenea colțar pentru că baia este foarte micuță iar majoritatea produselor cosmetice și de igienă personală stau ori pe polița de la oglindă ori pe marginile căzii.
Am văzut că au dulapuri de baie, dar sunt prea mari.
Este un site folositor nu numai pentru amenajări de baie dar și pentru achiziționarea altor produse sau materiale necesare în amenajări unei case.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Canadian Grand Prix – Montreal – Circuit Gilles-Villeneuve (Seventh Race Formula 1 2012 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Ski in Austria
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!