theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

AMD EyeFinity

 Ce este tehnologia AMD EYEFINITY?
Este o tehnologie ce permite conectarea a maxim 6 monitoare printr-un singur conector, zeci de configurații de afișare și peste 45 și sute de jocuri compatibile (ex: Deus, Davil May Cry, Anon 1404, Assassin’s Creed, Medal of Honor).
Avantejele AMD EyeFinity Multi-display Technology față de nVidia Surround ar fi că se pot conecta între 3 și 6 monitoare, este nevoie doar de ”a single graphic card”, este suportată de orice placă de bază, nu se încălzește la fel de mult și prețul variază.
Această tehnologie este în special dedicată profesioniștilor care lucrează în domeniul creațiilor digitale, proiectărilor asistate de calculator, etc.
I’m not a pro! I’m just a simple consumer!
Pentru ce îl pot folosi eu? Jocuri! 😀
Oferă o panoramă lărgită asupra întregului joc, afișaj integral și permite și full screen 3D.
Acestă tehnologie permite unui singur (și amărât) de processor să suporte până la 6 ”ieșiri independente de afișare” (ce a vrut să spună asta?! :-S) … adică 6 monitoare.
”- Da mamă pentru ce îți trebuie până la 6 monitoare?! Nu îți ajunge unu?!” (întreabă baba Leana de la țară)
”- Ca să văd mai bine” (ce deja vú a la scufița roșie)
În jocuri, gen Call of Duty, Medal of Honor, este crucial să vezi inamicii cât mai devreme, să nu ai unghiuri moarte, pentru a reacționa foarte rapid și a supraviețui mai mult. În jocurile de curse îți oferă senzațiacă te afli în spatele volanului, că tu cu mânuțele alea ale tale conduci.

Dacă nu ai fost niciodată Napoleon și dacă te-ai săturat să tot ridici din bara de start cele 1001 programe, AMD EYEFINITY este răspunsul tău. Poți să vizualizezi mai multe aplicații deodată, nu trebuie să le mai bagi în bară ci doar să le muți pe ecranul alăturat. În loc să pierzi timpul comutând aplicațiile poți să dormi și să îți odihnești ochii, și așa odihniți.

Articol realizat pentru Etapa nr.27 a concursului SuperBlog 2011.
POSTAREA ANTERIORA
ASUS Social Media
URMĂTOAREA POSTARE
Brazilian Grand Prix – Interlagos – Autodromo Jose Carlos Pace (Final Race Formula 1 2011 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!