theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Adio!

Ce faci când s-a terminat? Luăm liber de la slujbă? Ne mutăm înapoi la mama acasă? Ieșim la cumpărături și golim rafturile cu articole vestimentare? Luăm cutia de înghețată din congelator și ne punem în fața televizorului să vedem toate filmele siropoase ce ne fac să plângem?
Adio
Vă prezint astăzi o listă cu 23 de sfaturi “de prin lume adunate” cu lucruri pe care să le faci după o despărțire.
– nu este o idee rea deloc să telefonezi la serviciu și să-ți iei o zi liberă – nu este nevoie să te prezinți la servici cu ochii roșii de plâns și răvășită.
– cheamă-ți cei mai buni prieteni la o șuetă de bârfă.
– nu te pripii cu declarațiile, lasă timpul să-și urmeze cursul.
– descotorosește-te de tot ce-ți aduce aminte de el – felicitarea de Valentine’s Day, fotografia de pe noptieră, bluzele cu mirosul lui – ajută măcar un pic.
– invocă o ședință de curățare a minții, dar și a sufletului prin exteriorizarea sentimentelor cu ajutorul unei porții de plâns, dar nu prea mult…
– majoritatea aveam senzația că nu ne putem mișca, și tot ce am vrea este să ne ascundem sub plapumă, dar cel mai bine este să te răsfețe – o baie fierbinte cu spumă, o cremă aromată pentru a-ți revigora trupul, și nu-ți ignorați degetele de la mâini și picioare.
– descoperă lucruri noi care-ți pot deveni folositoare pe viitor.
– nu o lua pe calea viciilor – precum alcoolul, droguri, dar și sex ocazional cu necunoscuți.
– in fiecare din noi există o gena agresivă, care acum, mai mult ca niciodată a ieșit la iveală și-ți vine să bați măr pe cineva, asa că este momentul perfect pentru a merge la un curs de box.
– gândește pozitiv – viața merge înainte – mama mea are o vorbă “după tramvai și băieți nu alerga niciodată pentru că întotdeauna vine următorul”
– schimbă-ți look-ul – schimbările exterioare te influențează și la interior.
– el te-a răsfățat cu mașină la scară, iar dacă nu reușești să te readaptezi la mijloacele de transport în comun, este un prilej destul de bun de a te apuca de șofat. Pentru un plus de încredere – psihologii au realizat un studiu prin care s-a constatat că femeile care șofează au un aer de independență aparte.
– mergi în vizită la părinți chiar dacă uneori te enervează, dar nimic nu se compară cu clipele petrecute în familie.
– lumea se împarte în cei care își pierd pofta de mâncare în situații de criză, și cei care au un apetit dublu – încercați totuși să găsiți un echilibru.
– șterge-i numărul din telefon și încearcă să-l uiți, este de domeniul trecutului.
– dă-ți un refresh memoriei și încearcă să ți amintești de cei care te-au curtat cât timp ai fost cu el, vezi ce se mai întâmplă…
– rearanjează-ti lucrurile în dulap, vei fi surprinsă câte lucruri sexy au stat ascunse în fundul dulapului.
– dacă ce ai găsit nu îți place atunci ieși și cumpără-ti altele noi – tot ce-ți place, în limita bugetului.
– dacă Moș Ene face pe încăpățânatul si întârzie să apară încearcă să-ți ocupi timpul cu o carte bună, un film, un joc sau răsfoiește o revistă.
– pentru a-ți confirma că ai luat decizia corectă apuca-te și fă o listă cu toate defectele lui: toate vorbele urâte pe care ți le-a spus, toate mizeriile pe care ți le-a făcut, toate minciunile.
– dacă te simți prea singură în casă, cumpără-ti un animal de companie – vei câștiga un prieten pe viață, care nu te va părăsi niciodată.
– încearcă să-nveți să repari prin casă lucruri pe care le-ar fi făcut el.
– sâmbătă seara este acum a ta – sună-ți gașca și ieșiți sau organizează o petrecere în pijamale la tine acasă.
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Bad HR or Ignorance?
URMĂTOAREA POSTARE
Diferenta de varsta
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 5 July, 2013 la 17:43

    interesant, dar nu e chiar asa .. poti sa le faci pe toate dar imaginea spune totul “adio, dar te iubesc” .. pana nu te vei impaca tu cu tine, pana nu vei realiza ca e mai bine asa ptr tine .. nu il scoti din inima si minte

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!