theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

1 zi … 1000 euro! Maxim am spus!

=>  
Totul se rezumă la patru întrebări: Ce? Când? Unde? Cât?
Și nu … nu este sfârșitul lumii cum zic unii, este doar 11.11.2011, ziua în care Vodafone lansează noul iPhone 4S în magazinul lor din la Plaza România. Prețurile celui mai nou terminal din gama iPhone vor fi cuprinse între 0 și 599euro.
Primul meu telefon a fost un Nokia 2600 … cumpărat de la Connex cu abonament. Săracul telefon a trecut prin multe (bungie jumping fără coardă de la etajul 4, cu prăjire instantă pe grătarul aflat în fața blocului; înscrieri nenumărate la Asociația Alcoolicilor Anonimi) si daca ar mai fi fost al meu încă ar mai fi funcționat. Următorul a fost un Nokia 1280, care acum îi aparține mamei mele; dupa un Nokia 5070 și Nokia N70, care mi-au fost furate în tren. Acum momentan dețin un Nokia 3110c (bătrând și bolnav, dar de care sunt foarte mulțumită) și Nokia C1-01 (mai nou). Ar fi timpul să schimb 3110c (că nu mai are viață multă, deja dă semne de moarte clinică). Și cum aș putea să schimb un telefon dintr-un brand foarte cunoscut? Tot cu unul dintr-un brand și mai renumit? Întotdeauna mi-am dorit un iPhone (dar Moșul în ultimii ani mă cam mă uită cu ce îmi doresc, poate și pentru că nu am mai facut brad și nu i-am mai lăsat prăjiturele și lapte)
De ce îmi doresc noul iPhone4S de la Vodafone?
În primul rând pentru că sunt client fidel Vodafone, încă de pe vremea când îi zicea connex (și poate fi achiziționat și cu niste mici reduceri la prelungirile de abonament). Vodafone a fost primul operator de telefonie mobilă care a anunțat că aduce oficial iPhone 4S în țară și va avea abonamente special dedicate pentru iPhone.
În al doilea rând pentru că mi-am dorit întotdeauna un iPhone (chiar dacă sunt fidelă nokia) pentru că este unul dintre cele mai bune smartphone-uri. iPhone va fi întotdeauna un gadget de la care se așteaptă multe și care promite multe, chiar și acuma când toată lumea se aștepta să se lanseze iPhone 5. Mulți se întreabă cum deosebim vechiul iPhone 4 de noul iPhone 4s. Chiar și pentru cei care nu cunosc gama iPhone este ușor. Arată la fel dar funcționează ca un F117 (avion invizibil) sau ca o mașină de Formula 1.
De ce iPhone 4S? Deoarece este, logic, cel mai nou și mai performant gadget al momentului. Este și cel mai rapid și mai puternic din gama iPhone, fiind echipat cu Chip-ul A5 Dual-Core care asigură o performanță de 2 ori mai rapidă și grafică de 7 ori. Este echipat cu o camera de 8MP care poate înregistra video HD la 1080p cu stabilizator de imagine. Are cel mai avansat sistem de operare mobilă din lume care este și foarte ușor de folosit, având peste 200 de noi funcții. Datorită ecranului Retina (densitatea pixelilor este foarte ridicată încât ochiul uman nu poate distinge un pixel individual), care este ecranul de telefon cu cea mai mare rezoluție, tot ce vezi este la un calitate uimitoare.
De ce iPhone?
Exista n motive. Pentru că este cel mai cunoscut și vândut smartphone din lume, este ușor de folosit, totul este marca Apple (hardware și software), durata de viață a bateriei destul de mare.
Este smartphone, dar încă nu a ajuns să gătescă, să facă curat, să facă teme… dar poți să cauți cu ajutorul lui pe internet rețete noi, aspiratoare care să te ajute la curățenie, referate care să te ajute la teme… nu le face el da te ajută. Plus că vine echipat cu diverse memorii de 16, 32 sau 64 GB pe care poți stoca poze și altele cu ajutorul iCloud, un revoluţionar set de servicii gratuite bazate pe tehnologia Cloud.
Îl vreau pentru că este MAXIM! Maximul momentului. Niciodată nu am fost în trend dar orice are un început și pot să încep cu noul iPhone 4s.
I JUST WANT IT! I WANT A iPhone 4S! MY PRECIOS!
Post realizat pentru ”Campania de 1 zi pentru Vodafone” organizată de BlogalInitiative.
Categorie:Advertoriale, IT
POSTAREA ANTERIORA
Indian Grand Prix – New Delhi – Buddh International Circuit (Seventeenth Race Formula 1 2011 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Platforma Llano
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

 • 11 November, 2011 la 10:24
  Cristi

  Eu mi-am cumparat N97, dar mi se pare f greoi. inca ma mai dau cu BB curve 8520…

  fuck smartphones ! am dat 800 de lei pe n97.

  unii dintre cei mai prosti investit 160 de lire.

  mai bine mergeam la c*ve 🙁

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!